Bianca Dragusanu Alex Bodi Divort

Divorțul celor doi se va produce la notar chiar astăzi 10 martie. I a aruncat telefonul pe geam.

Se Pregătește Un Nou Divorț In Showbiz Ce Se Intamplă Intre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi Impact

Bianca şi alex bodi au termen de gândire o lună de la depunerea actelor de divorţ timp în care pot decide să meargă mai departe sau să parafeze divorţul la notar.

Bianca dragusanu alex bodi divort. Vă voi vorbi sincer despre dragoste respect sacrificii şi tot ce presupune o relaţie. Mai mult avem un document bombă. Bianca drăguşanu a venit cu bodyguarzi la despărţirea oficială de alex bodi.

Mcdonald s romania schimbarea majoră care i a iritat pe clienți. Alex bodi bianca dragusanu divort divort alex bodi divort bianca dragusanu notar oana roman vorbeste lumea. Bianca drăgușanu și alex bodi nu s au împăcat încă dar nici mult nu mai durează până la acest pas.

Bodi a semnat bianca nu vrea să divorţeze. Bianca drăgușanu a divorțat de alex bodi dragii mei în curând o să aflaţi şi voi toate detaliile poveştii mele de dragoste. Bianca drăgușanu și alex bodi și au spus adio după ce acum câteva zile s au certat foarte tare.

Am hotărât să împart cu voi în detaliu secretele telenovelei care vă ţine si pe voi în suspans de mai bine de un an. Se pare că neînțelegerile și au spus cuvântul iar cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite. După ce imaginile au fost făcute publice bianca drăgușanu a făcut primele declarații despre ce s a întâmplat în casa lui alex bodi.

Cei doi au depus actele la notar iar termenul este 2 decembrie. Bianca drăguşanu era extrem de fericită după cununia civilă. Bianca dragusanu a divortat de alex bodi la doar cateva luni de la casatorie.

Scene şocante la divorţul anului în showbiz. Blonda s ar fi confesat prietenilor sai potrivit cancan ro ca s a saturat sa fie batuta. Bianca drăgușanu și alex bodi au decis să pună punct căsniciei lor după multe certuri și împăcări.

Desi pareau ca se inteleg in ultima perioada se pare ca bianca nu ar mai fi suportat sa fie agresata. Veste bombă în showbiz. 6 săptămâni este interzis în fiecare zi de miercuri.

Cei doi se vor revedea pe 3 decembrie data la care sunt progrmaţi pentru a se întâlni la notar. Afaceristul a filmat o pe vedetă în casa lui iar filmearea a ajuns pe internet.

Detaliul Bizar De Pe Profilul Biancăi Drăgușanu După Ce S A Aflat De Divorțul De Alex Bodi

Bianca Drăgușanu Mărturisiri Copleșitoare După Ce Alex Bodi A Făcut Primele Declarații Despre Divorțul Lor Cancan Ro

Bianca Drăgușanu Snopită In Bătaie De Alex Bodi Wowbiz

Adevărul Despre Divorțul Biancăi Drăgușanu Alex Bodi A Vorbit Despre Soția Sa Evenimentul Zilei

Imagini Emoționante Bianca Drăgușanu L A Făcut Pe Alex Bodi Să Plangă Ce S A Intamplat Inainte De Divorț Impact

Ce A Făcut Alex Bodi La Puţin Timp După Despărţirea De Bianca Drăgusanu Ea Este Cea Langă Care Si A Găsit Fericirea

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi Despărțire Cu Scandal Unde A Mers Vedeta După Ce A Divorțat De Cel De Al Doilea Soț

Alex Bodi Primele Declaraţii După Divorţul De Bianca Drăgusanu A Recunoscut Că A Bătut O Si A Inselat O Am Fost Provocat Romaniatv Net Mobi

Bianca Drăgușanu A Divorțat De Alex Bodi B1 Ro


You have just read the article entitled Bianca Dragusanu Alex Bodi Divort. You can also bookmark this page with the URL : https://malayrifa.blogspot.com/2021/02/bianca-dragusanu-alex-bodi-divort.html

0 Response to "Bianca Dragusanu Alex Bodi Divort"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel