Laura Cosoi A Nascut 2020

Dupa ce am nascut multe femei m au intrebat cum a decurs si m au felicitat pentru curaj ceea ce mi s a. A nascut natural prima oara in cazul ritei iar acum a optat din nou pentru nastere naturala.

Laura Cosoi A Născut Ce Nume A Ales Pentru Micuța Ei Verdict Ro

View this post on instagram.

Laura cosoi a nascut 2020. Laura cosoi a devenit mamă a doua oară la 38 de ani. Laura a dat marea vestea pe contul ei de instagram chiar în seara de sfântă mărie pe 15 august unde a postat și prima imagine cu bebelușul. Laura cosoi provine dintr o familie cu patru copii așa cum ea are acum două fetițe una mai mare și una care abia s a născut ei bine puțini sunt cei care știu că și vedeta provine dintr o familie cu patru copii iar ea mai are doi frați și o soră alina despre care nu prea a vorbit pentru că aceasta nu se află în lumina reflectoarelor însă cu care seamănă ca două.

Ea a născut sâmbătă seară cel de al doilea copil pe cale naturală. Laura își dorește ca fetele ei să formeze o legătură strânsă de aceea le crează toate condițiile ca acestea să petreacă cât mai mult timp împăreună. Sorina andreica am promis ca voi reveni cu detalii despre noaptea in care a venit pe lume rita.

Actrița a povestit recent pe blogul sau personal cum a decurs. Vera a post shared by lauracosoi lauracosoi on aug 15 2020 at 12 14pm pdt. Laura cosoi confesiuni de la naștere.

Travaliul a fost mai greu decât când s a născut rita laura cosoi a devenit mămică pentru a doua oară chiar în zi de sărbătoare pe 15 august de sf. Publicată de laura cosoi pe sâmbătă 15 august 2020 aceasta are pregătită acasă deja camera ei și are un pătuț amenajat inclusiv în camera surorii sale. Noi femeile suntem binecuvantate pentru ca putem trece prin experienta de a da viata unui copil.

Sunt momente magice unice si de aceea ma bucur ca pot impartasi lucrul acesta cu tine. Laura a nascut pe cale naturala a doua oara.

Laura Cosoi Gave Birth The First Photo With Her Little Girl What Name Did He Choose

Laura Cosoi A Născut Cum A Fost Evoluția Sarcinii

Laura Cosoi A Născut Cea De A Doua Fetiță Prima Imagine Cu Bebelușul Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Laura Cosoi Este Insărcinată A Anunțat și Ce Va Fi Băiețel Sau Fetiță Impact

Laura Cosoi Este Insărcinată Din Nou Vedeta A Dezvăluit Sexul Bebelușului

Laura Cosoi A Născut Actriţa Si A Anunţat Fanii Printr O Postare Pe Instagram

Laura Cosoi Click

Laura Cosoi A Născut Cea De A Doua Fetiță Prima Imagine Cu Bebelușul Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Laura Cosoi A Născut Natural In Ziua In Care Sărbătorea 5 Ani De La Cea De A Doua Nuntă Click


You have just read the article entitled Laura Cosoi A Nascut 2020. You can also bookmark this page with the URL : https://malayrifa.blogspot.com/2021/03/laura-cosoi-nascut-2020.html

0 Response to "Laura Cosoi A Nascut 2020"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel