Padurea Hoia Baciu Omul Capra

De daria maria diaconu sâmbătă 28 septembrie 2019 21 00 ultimul update miercuri 09 octombrie 2019 10 13. între mit și realitate partea i 2 sep 2009 videoprod2003 youtube.

Goatman Padurea Hoia Baciu Adevar Sau Poveste Youtube

Pădurea hoia baciu este considerată una dintre cele mai înfricoșătoare din lume.

Padurea hoia baciu omul capra. Aceasta poate fi întâlnită la marginea orașului cluj napoca și este întinsă pe circa 300 de hectare. Cultură și vacanțe libertatea lifestyle cultură și vacanțe pădurea hoia baciu inclusă de cotidianul spaniol el mundo în topul destinațiilor unde se petrec fenomene stranii. Locul considerat ca fiind unul dintre cele mai intense atunci când vine vorba de fenomene paranormale ozn uri apariții de fantome și de ce nu înfățișarea.

Am fost de multe ori în padurea hoia baciu deoarece e destul de aproape de casa. Ozn urile invizibile din padurea hoia baciu 5 iulie 2004 vasile surcel jurnalul național. In legătură cu titlul in vlog am mentionat ca suntem in pădurea hoia baciu ironic dar de fapt nu suntem iar sangele este cat se poate de real.

Suprafața nu este în fondul forestier național dar există vegetație forestieră care incomodează investitorii imobiliari. Crima in padurea hoia baciu. Copaci prinsi in imbratisari stranii urmele ciudate de pe pamant si arbori nalucile de diferite forme si culori sau vantul care suiera printre pomi si se concretizeaza in voci al caror mesaj ramane insa indescifrabil toate acestea fac din padurea baciu aflata la vest de municipiul cluj napoca unul dintre cele mai bizare locuri din romania.

între mit și realitate partea a ii a 2 sep 2009 videoprod2003 youtube. Dacă tăierile de copaci continuă poiana rotundă de aici ar putea deveni însă şi ea doar o legendă. Nu mă pronunț în vreun fel legat de acest loc dar padurea hoia baciu este și rămâne plină de mister.

Unele probabil adevărate altele doar închipuiri sau exagerări ale unor oameni cu o imaginație prea bogată. Padurea cu siguranta uimeste cu forma sa. Dar dacă v a plăcut clipul nu uitați să dați un like și să vă abonați.

Pădurea hoia baciu din cluj este cu siguranţă una dintre cele mai famioase păduri din românia cunoscută datorită fenomenelor paranormale descrise de unii vizitatori care au inclus o în topurile locurilor bântuite. Despre padurea hoia baciu s au spus multe. Daca ti a placut episodul nu uita sa i oferi un like.

Deputatul independent adrian dohotaru a dat publicității mai multe poze cu noile tăieri din pădurea hoia baciu. Garda forestieră a fost sesizată cu privire la tăieri pe 2 hectare în zona pădurii hoia baciu.

Am Fost In Padurea Hoia Baciu Nu E Ok Paranormal Vlog 2018

Omul Capra In Padurea Romaneasca The Goatman Youtube

20 De Fotografii Care Demonstrează Că Pădurea Hoia Baciu Este Misterul Imposibil De Deslusit Al Transilvaniei

Vizităm Pădurea Hoia Baciu 4 Fenomene Stranii Youtube

Documentar Despre Pădurea Hoia Baciu Locul Plin De Mister Pe Care L A Promovat Alice Cooper Stirileprotv Ro

Infricoșătorul Om Capră A Fost Văzut Din Nou In Trei Locuri Din Statele Unite Video Evenimentul Zilei

Padurea Hoia Baciu Asta N O știai

20 De Fotografii Care Demonstrează Că Pădurea Hoia Baciu Este Misterul Imposibil De Deslusit Al Transilvaniei

5 Păduri Fermecate Din Lumea Intreagă


You have just read the article entitled Padurea Hoia Baciu Omul Capra. You can also bookmark this page with the URL : https://malayrifa.blogspot.com/2021/03/padurea-hoia-baciu-omul-capra.html

0 Response to "Padurea Hoia Baciu Omul Capra"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel