Prajitura Cu Nuca De Cocos Intre Foi

Eu am pregătit o de paști pentru mama și bunica. Se intinde o parte din aluat intre doua foi de plastic se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau cu hartie de copt peste aceasta se asaza bezeaua din nuca de cocos albusurile se bat spuma se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta este topit complet se adauga nuca de cocos si se omogenizeaza compozitia.

Prajitura Cu Foi Si Blat De Cocos Bucataria Irinei

O prăjitură foarte bună e ideală pentru că poate fi făcută cu 2 zile înainte de a o mânca astfel foile se înmoaie.

Prajitura cu nuca de cocos intre foi. Inainte de caseta cu ingrediente scrie. Ingrediente foi cu cacao de post 9 linguri de ulei 9 linguri de zahar 9 linguri de apa 1 lingura de amoniac. Am descoperit aceasta prajitura din intamplare cu 5 6 ani in urma cand aveam enorm de multe albusuri si nu mai stiam ce sa mai fac din ele.

Prăjitură cu foi coapte pe dosul tăvii și cremă delicioasă cu nucă de cocos. Trei prajituri cu cocos am in caietul meu cu retete una mai buna ca cealalta prima in preferinte este prajitura cu cocos si crema de vanilie a doua este cea pe care v o prezint astazi si a treia este vestita tavalita pe care nu stiu daca mai e nevoie sa v o prezint. Va dau cantitatile pentru o tava mare de prajitura raffaello 33 x 42 cm cu 4 foi sau pentru o tava de 35 x 30 cm cu 5 foi si care va cantari cca.

Prajitura cu cocos si foi cu cacao este nu doar delicioasa dar arata si foarte bine si e numai buna de pus pe. Eu fac acel vestit cozonac moldovenesc la care folosesc 20 de galbenusuri la 1 kg de faina sau ciorba de burta unde nu ma zgarcesc la galbenusuri sau maioneza de casa. Pana acum am folosit nuca de cocos in creme in blaturi asa ca m am gandit sa o folosesc si in foi.

Si pentru ca suntem in postul craciunului va propun o reteta de prajitura de post. Aceasta prajitura a avut trecere atat in randul familiei cat si a colegilor. Prajitura rafaello cu blat din albusuri si nuca de cocos.

în siropul obținut adăugăm nuca de cocos amestecata cu laptele praf. Foi cu cacao crema cu nuca de cocos si gem de caise. 5 ouă 8 linguri zahăr 130g 8.

Cu ambele creme trebuie lucrat cât sunt încă călduțe altfel foaia de napolitană nu se mai înmoaie si riscăm să se rupă când o rulăm. Spor la treabă. Pentru blat120 g zahar100 g faina100 ml lapte100 g unt moale50 g nuca de cocos50 g migdale maruntite 5 g praf de copt3 oua1 lingura esenta vanilieputina sarepentru crema500 ml frisca neindulcita ladorna 400 ml lapte de cocos la.

Când avem totul pregătit luăm o foaie de napolitană și întindem un strat generos de cremă de caramel. Asa am facut si foile cu nuca de cocos si crema de ciocolata. Prajitura de vis cu nuca si ciocolata este o prajitura festiva perfecta pentru sarbatori si ocazii speciale nu este o prajitura rapida si nici o prajitura simpla aceasta poate inlocui cu brio un tort asta datorita amalgamului de senzatii care iti inunda cerul gurii combinatia dintre blatul cu nuca macinata si blatul cu nuca de cocos crema fina si biscuiti glazurati este una perfecta.

Prajitura raffaello cu nuca de cocos prajitura raffaello cu nuca de cocos sau cum transformam aromele unei bomboane din comert intr o prajitura de casa delicioasa. Foile de prajitura sunt usor de preparat se amesteca toate ingredientele se framanta un aluat iar foile se coc de dosul tavii.

Prajitura Cu Cocos Si Foi Cu Cacao Pleziruri

Pin On Mariuta

Reteta Prajitura Cu Nuca De Cocos Ii

Prajitura Cu Nuca De Cocos Intre Foi Bunatati Culinare

Reteta Prajitura Cu Crema De Cocos Si Caramel Cu Cacao

Prajitura Cu Foi Fragede Cocos Si Glazura

Retete Si Gust Prajitura Cu Nuca Si Cocos In Foi De Napolitane

Prajitura Cu Nuca De Cocos Retete Culinare

Prajitura Cu Nuca De Cocos Si Crema De Vanilie Retete Mancare Retete Prajituri De Casa Prajituri Simple Retete Rapide Si Usoare


You have just read the article entitled Prajitura Cu Nuca De Cocos Intre Foi. You can also bookmark this page with the URL : https://malayrifa.blogspot.com/2021/04/prajitura-cu-nuca-de-cocos-intre-foi.html

0 Response to "Prajitura Cu Nuca De Cocos Intre Foi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel